10 tips til køb af ny mobil

Er din mobil ved at være godt brugt, og er der flere ting på den der fejler noget end der rent faktisk virker? Så er det måske fordi det er tid til at få en ny mobil. Når du starter din jagt på en ny mobil, vil du hurtigt opdage, at udvalget er rigtig stort. Derfor er der også mange ting, som du hele tiden skal tage stilling til, inden du kan købe din nye mobil. Derfor er der her samlet en liste over en række punkter, som du med fordel kan overveje, inden du kører dankortet igennem automaten.

  1. Hvilet styresystem kommer telefonen med? 
  2. Hvordan skal den se ud? Farve, materiale osv.
  3. Hvor stor vil du gerne have, at den er? 
  4. Betyder hastigheden noget?
  5. Hvor meget plads har du brug for på din nye telefon?
  6. Hvor lang batteritid skal der være? 
  7. Skal den have et godt kamera, eller er det egentlig lige meget?
  8. Hvad må den koste?
  9. Skal den have nogle ekstra features såsom vandtæthed eller dual sim, hvis du både skal bruge telefonen til arbejde og privat
  10. Har du undersøgt mulighederne godt nok?

Hvor skal du få pengene fra?

Når du har overvejet ovenstående spørgsmål, og du er kommet frem til, at det bliver en dyr fornøjelse med din nye telefon, så skal du til at kigge på din bankkonto. Har du råd til at købe din telefon nu? Hvis du ikke har pengene her og nu, er det muligt at låne penge til din nye telefon med et kviklån. Men hvad er kviklån? Og hvilke muligheder har du? Det kan du læse meget mere om ved at besøge consumerloans.dk/rente-og-gebyrfrit-laan/. Så kan du købe din telefon allerede i dag.