Sådan øger du din personlige udlånsrente

Er du søger efter den laveste personlige lån renter? Du kan få godkendelse til personlige lån hurtigt, hvis du har god kredit. De faktorer, der påvirker renten, omfatter din kredithistorik, indkomst og ansættelseshistorik. Dette er nogle tips til at hjælpe dig med at få den bedste personlige lånerente.

Se dig omkring: Der er en bred vifte af personlige lån långivere til rådighed online. Der er mange sammenligning hjemmesider og mæglere til rådighed, som vil give dig mulighed for at sammenligne forskellige långivere og hjælpe dig med at vælge den, der passer dig bedst. En god personlig lånerente bør være lavere end de nationale renter, i øjeblikket 9. 41%. Hvor meget interesse du kan forvente at modtage, vil afhænge af, hvor kreditværdig du er, din indkomst og andre faktorer. Når du handler rundt efter en rente, kan du bruge disse værktøjer til at hjælpe.

Vær opmærksom: Nogle mennesker tror fejlagtigt, at deres kreditvurdering automatisk bestemmer deres rente. Det her er forkert. Renten bestemmes af mange faktorer, herunder din kredit score. Du vil også blive påvirket af dit betalingsbeløb hver måned af andre faktorer som din ansættelseshistorik, betalingshistorik og om du nogensinde har været i konkurs. Hvis du er bekendt med din kredit score, før du ansøger om et lån, kan du forhandle om den bedste rente.

Gælder for flere långivere: Anvendelse online til en långiver ansøgningsskema til kviklanet er en af de bedste måder at finde flere långivere, der vil godkende dig for personlige lån godkendelser. Når du har udfyldt ansøgningen, give oplysninger om din økonomiske situation og oplysninger om renten for personlige lån. Du vil straks modtage tilbud fra forskellige långivere, når du har indsendt dine oplysninger. Sammenlign tilbud og finde den bedste långiver baseret på dine finansielle oplysninger. Mange udlån websteder giver dig mulighed for at anvende lige fra dit hjem.

Shop Around: Med så mange personlige lån godkendt hver dag, er der hård konkurrence blandt långivere. Omkostningerne ved lånepenge er relativt lave i forhold til realkreditselskabernes overskud. Konkurrencen er hård blandt långivere. Shoppe rundt, og du kan spare hundredvis af bukke om året. Hvis du anvender via deres hjemmeside, långivere ofte har incitamenter til rådighed.

Undgå vanskelige forespørgsler Disse forespørgsler kan tage flere arbejdsdage eller endda uger, før de vises på din kreditrapport. For at du kan afgøre, om disse forespørgsler er blevet indgivet, er det vigtigt at bede om kopier af din kredithistorik fra alle tre rapporteringsbureauer. Også bede alle långivere for papirkopier af dokumenter for at bevise, at du har ansøgt. Ikke alene kan du ikke faxe dem dokumenter, men det vil være lettere for dem begge at udarbejde en tilbagebetaling tidsplan.