Sådan vælges den bedste kryptobørs

Der er mange faktorer, der kan hjælpe dig med at vælge den bedste kryptobørs. Dette er nogle af vores bedste valg:

Selvom ikke alle børser er vært for hvert token, inkluderer dem, du finder på Huobi, hundreder og hundreder af markeder samt kryptoopsparingskonti, der giver dig mulighed for at tjene renter fra dine inaktive investeringer. Det er imponerende at være i stand til at investere i de nyeste kryptokurver, såsom Axie Infinity, fra dit eget hjem med en 6.50% årlig procentsats (APY). Du kan se, at ikke alle kryptovalutabørser fungerer ens. Hver børs kan have forskellige handelsfunktioner og hastigheder.

Paxful, et af de bedste steder for bitcoin-køb, har et henvisningsprogram. Henvisninger fra følgere og bloggere på sociale medier kan hjælpe brugerne. Changelly opkræver kun 0,5%, men er et godt alternativ. Du kan spare nogle penge, men det er ikke et problem, hvis dit mål er at konvertere fra kryptovaluta til fiat-valuta. Derudover kan børsen håndtere mange populære altcoins sammen med en række stablecoins.

Sikkerhedsforanstaltninger bør overvejes, når du vælger en kryptobørs. Høj sikkerhed er et must. Mange børser anvender køleopbevaring for at mindske hackerrisici. Tofaktorautentificering vil være tilgængelig på sikre børser. Denne type sikkerhed bør understøttes af udvekslingen. Derudover giver børsen dig mulighed for at handle i flere valutaer, så du kan vælge dem, du elsker mest. En børs, der accepterer bankoverførsler eller ACH-betalinger, kan vælges.

Coinbase er en anden mulighed. Det er den mest populære kryptovalutabørs i hele verden. Det har over 70.000.000 kunder og er et populært valg for nybegyndere. Dens enkle investeringsplatform er meget populær. Det giver dig mulighed for at købe krypto ved hjælp af et kredit- eller betalingskort. Til gengæld for at læse artikler om kryptokurrency modtager du også gratis mønter. Coinbase er ret dyrt de fleste steder. Dette kompenseres ikke af de mange fordele.

Ikke alle kryptobørser giver amerikansk adgang. Nogle er muligvis kun tilgængelige i visse stater. Du skal være opmærksom på falske websteder og holde øje med stavefejl eller anden svigagtig branding. Du vil se et lille låseikon i URL-linjen. Det er ikke for alle. Det kan også være volatilt, så selv den mest erfarne investor kan ikke forudsige pludselige prisændringer. Læg ikke dine penge på det forkerte sted. Alle disse faktorer bør overvejes, før du investerer.

Du bør undersøge funktionerne og gebyrerne for at sikre, at du vælger den bedste kryptovalutabørs. Du vil blive opkrævet et gebyr for at handle på de bedste børser. Nogle vil opkræve dig en fast procentdel af transaktionsværdien, mens andre vil opkræve gebyrer baseret på hvor mange transaktioner du foretager. Sørg også for, at børsen understøtter fiat-valutahandler. Se efter flere udbetalings- og indbetalingsmuligheder. Dette er afgørende, hvis du er en første gangs bruger af en kryptobørs.