4 måder at spare penge på Gas

Kan nogen huske de gode gamle dage hvor vi kunne købe gas for mindre end en sorteper?

Tilbage i brølende 90 ‘s kunne vi køre rundt i vores SUV’er på lille udgift. Dælen tilbage så jeg kunne fylde op min 20 gallon tank for mindre end tyve bukke hvis jeg vidste, hvor man kan få billig gas. Det syntes, at naive OPEC og økonomiske recession kunne hjælpe drev du brændstof koster 2,00 dollar en gallon. Et par år senere en krig i Mellemøsten sammen med orkanen føre gaspriser kort over 3,00 dollar en gallon. Desværre er de gyldne dage af lav gaspriserne kommet og gået. Hvis du er en smart forbrugeren du gøre mere end blot lever håbet for gaspriserne at falde; Du skal overveje dine køretøjer brændstofeffektivitet.

Energy Information Administration anslår, at USA bruger over 20 millioner tønder (840 millin gallon) af olieprodukter hver dag, næsten halvdelen af det i form af benzin anvendes i mere end 200 millioner motorkøretøjer med kombinerede rejse over 7 milliard miles per dag. Et udsving i gasomkostninger af endnu et par cent kunne koste amerikanske forbrugere millioner af dollars

Her er 4 forslag til hvor du kan sænke din gasomkostninger:

1. din bil

Uanset om du kører en brugt SUV eller helt nye kompakte økonomi bil vil din auto vedligeholdelse har en indflydelse på dine brændstofudgifter til. Hvis du vil maksimere dine køretøjer evne til at udnytte brændsel vil jeg anbefale følgende:

Få disse regelmæssige tune-ups

Det lyder som sund fornuft for de fleste folk, men nogle mennesker venter lidt for længe at få så meget brug for olieskift. EPA forudsiger, at faste en defekt ilt kan spare dig op til 40% i brændstofomkostninger.

Udskift din luftfiltre

De er billig og let at udskifte. EPA skøn at holde din luftfiltre frisk kan spare dig op til 10% på brændstof.

Holde dine dæk korrekt oppumpet

Under oppustede dæk kan sænke din gas kilometertal af op til 3%. De også forårsage dine dæk til at slides hurtigere. Du bør kontrollere dine dæk PSI mindst en gang om måneden.

2. din pendler

En genvej på vejen kan kort sagt ændre din brændstof økonomi plan, hvis ikke du er forsigtig. Din brændstoføkonomi kan påvirkes af flere variabler

Undgå stop og gå

At blive fanget i morgenen og eftermiddagen myldretiden er mere end bare giver dig hovedpine. Det forårsager dit køretøj til at forbruge mere brændstof siden dit forbrug mere tid tomgang i trafikken. Prøv om muligt at undgå myldretiden ved enten forlader tidligere eller senere (hvis chefen er okay med det). Prøv at bo på motorvejene var også du vil opleve færre stop og går. Kvaliteten af vejen kan påvirke dine biler brændstoføkonomi. EPA anbefaler også at bruge fartpilot og overdrive gear når det er muligt.

Unødvendige genstande

Nogle mennesker anser deres biler som en forlængelse af deres værelser. Tunge genstande kan øge træk på bilen faldende din brændstoføkonomi. Hvis du er på vej rejse anbefales det, at du anbringer objekter (såsom ski) inde i dit køretøj til at reducere luftmodstand hvis det er muligt.

3. din bly mund

Kørsel som du i grand prix og forsøger at spare penge på brændstof er som at gå i to retninger på en gang. Faktisk forudsiger EPA at kørsel med hastigheder på en adgang af 60 mph stigninger aerodynamiske træk og kan drastisk reducere brændstoføkonomi. Du øger også din risiko for at få i en ulykke eller at få en meget dyre fartbøde. Sænk farten!

4. din tankstation

Det kan være fristende til tider at give efter og købe gas fra den dejlig praktisk søger tankstation. Dens moderne udseende kan lulle dig i tilbringe et par ekstra dollars. Hvis du er ligesom de fleste folk er du sandsynligvis fylde op mindst én gang, hvis ikke to gange om ugen. Disse par ekstra dollars kan virkelig tilføje. Kører rundt forsøger at finde en tankstation med de billigste gaspriser på kan naturligvis nederlag formålet! En løsning ville være find oplysninger online om nuværende gaspriser, som

Gaswatch.info er en glimrende kilde til præcis lokale benzinpriser landsdækkende. Deres oplysninger holdes nuværende ved at kontrollere gaspriser via kreditkorttransaktioner og ved hjælp af gas observatører til at holde deres database ajourføres regelmæssigt. Tilmeld dig med og du får øjeblikkelig adgang til de højeste og laveste gaspriser i dit område. Du finder ingen anden hjemmeside med mere præcise og real time priser overalt.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.